Forbrukslån

, , Kommentarer er skrudd av for Forbrukslån

Det finnes mange måter å få penger på. Den letteste måter er sikkert fortsatt å låne de hos foreldre eller andre kjente. Det er ikke alltid like lett da folk du låner penger av faktisk må ha pengene også. Forbrukslån er de beste lånene å ta opp for deg som trenger penger ganske raskt. Her kommer lånet raskt og enket. Det er det vi alle vil, vi vil ha penger fort og det skal være lett å ta det opp. Forbrukslån er lån uten sikkerhet. Usikrede lån er det ikke så mange forskjellige typer av i Norge. Dette fordi det fort blir sett på som lån med stor risiko, og også dyre lån. Det som mange glemmer er at det ikke er noe som heter usikrede lån i Norge. Har du ikke sikkerhet i en eiendom eller en bil, så har du alltids sikkerhet i personen. Når du tar sikkerhet i personen så vil den personen alltids måtte leve på NAV eller jobbe for å tjene penger. Da kan banken komme inn å ta sin del av kaka før det er for sent.

Banker

Det finnes mange forskjellige aktører som ønsker å ta del i dette store matgildet som lån ofte er. Du finner fort de som liker seg best midt i sentrum. Her har du typiske banker som vil ha stor fortjeneste og store tilbakemeldinger igjennom media. Ser du på Bank Norwegian er de en typisk bank som er grådige. De vil tjene så mye de kan koste hva det koste vil. De ser ikke på vanlige folk og tenker ikke på hvordan det kan gå med dem om de strammer grepet for mye. Kraft Bank er en bank som liker seg i avisen. Her kommer også andre banker inn. Det er interessant å se at det er så spennende for disse bankene å komme seg i avisen. Folk gir inntrykk av at det er i avisen det skjer. Grunnen til at folk kaster seg over avisen for å få omtale er fordi avisomtale er gratis. Hvis du vil nå ut til mange kan du enten betale for det eller så kan du komme i avisen gratis.

Agenter og andre tilbydere

Det finnes flere andre på markedet enn kun banker. Hvis du vil søke på et lån, som kredittkort eller forbrukslån, så vil det nok være lettere og smartere for deg å søke på disse lånene gjennom en agent. Agenten eller tilretteleggeren kan da hjelpe deg slik at din søknad lander hos alle bankene. Den beste formidleren av lån på denne måten akkurat nå er Loans.no. Her kan du lett sende inn en søknad, uten unødvendig tid, på noen minutter. Loans.no tar din søknad og sender den elektronisk videre til alle sine samarbeidspartnere. Da slipper du å sende ut 20 eller flere søknader, men kan istedenfor lene deg tilbake å spise litt.